Az épület

Az Madách Trade Center megjelenését a modern építészeti stílus és minőségi kivitelezés jellemzi. A Madách Trade Center két épületből áll, az A épületben nagyobb, míg a B épületben kisebb szintterületek a jellemzőek. A két, egymással szemben elhelyezkedő épületet az alattuk elterülő 3 szintes mélygarázs és a sétálóutca köti össze.

Az épület folyamatosan követi az elvárásokat, a közelmúltban végzett jelentős felújításnak köszönhetően új, modern megjelenésű előcsarnok fogadja az ide betérőket. Az irodaterületek modernizálására a kiépítések alatt folyamatosan kerül sor. A bérelhető területekről bővebb információt az AJÁNLATAINK címszó alatt talál.

Előcsarnok

Az irodaházba betérve újonnan felújított, reprezentatív előcsarnok fogadja a látogatókat.
 

Irodaegységek

Az irodaház mindkét épülete rugalmas kialakítási lehetőségeket biztosít mind a bérlemények nagyságát, mind pedig azok beosztását tekintve. Az épületek fekvése kedvező fényviszonyokat nyújt. Az "A" épületben nagyobb, 900 m2-es szintek találhatóak, amelyek 3 részre oszthatóak. A "B" épületben kisebb, 400 m2-es szintterületek a jellemzőek, amelyeket 2 részre lehet osztani.

Üzlethelyiségek

Az irodaház földszintjén üzlethelyiségek bérelhetőek, amelyek közvetlen bejárattal rendelkeznek a sétálóutcáról.

Mélygarázs

Az épületek alatt három szinten került mélygarázs kialakításra, amely elegendő helyet biztosít a bérlők és látogatóik számára. Az épület környezete az utóbbi időben jelentős fejlődésen ment keresztül, a környékbeli épületek jelentős része fejújításra került, több épület a közelmúltban új fejlesztésként jött létre.

Műszaki jellemzők

Minden bérelhető egység tea-konyhával és vizes blokkal van ellátva. A szobánként elhelyezett termosztátok egyedi hőmérséklet beállítási lehetőséget biztosítanak. A hűtés-fűtés az irodahelyiségekben elhelyezett parapet fan-coilokkal történik. Az ablakok nyithatóak, dönthetőek, és külső fényárnyékolóval vannak ellátva. Az irodaházon belüli ingyenes telefon mellékállomások működnek.


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Madách Trade Center Bt.
1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.

Telefon: +36 1 268 1900 | Fax: +36 1 269 6684
E-mail: info@madachtrade.hu
Az oldalon szereplő információk, képek
és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768
Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió