Szolgáltatások

Helyi üzemeltetés

A Madách Trade Center üzemeltetése az épület megnyitása óta a bérlők zökkenőmentes munkáját hivatott biztosítani, és kiváló kapcsolatot tart fent a bérlőkkel.

Üzemeltetési ügyekben kolleganőink az info@madachtrade.hu, illetve a 268-1900 telefonszámon állnak rendelkezésre.

Bérbeadási ügyekben az elter@madachtrade.hu e-mail címen állunk rendelkezésére. További információt a KAPCSOLAT menüpontnál olvashat.

Karbantartó szolgálat

Szintén az épület megnyitása óta működik az épületben a karbantartó szolgálat, amely a gyors és biztonságos hibaelhárítást biztosítja.

Étterem

Az épületen belüli önkiszolgáló étterem minőségi, de mégis gyors étkezési lehetőséget kínál. Az étterem üzemeltetője az épület nyitása óta a bérlők és a látogatók megelégedésére látja el feladatát. Az étteremben télen a felújított, hangulatos étkezőtér, nyáron pedig a napernyők árnyékolta terasz kínál kellemes környezetet a reggelihez, ebédhez, vagy éppen egy kávéhoz. Telefon: 268-1517 | Weboldal: center-food.com

Konferencia terem

Irodaházunkban tárgyaló- és konferencia terem bérelhető, a tárgyaló max 10 fő, a konferencia terem max 40 fő befogadására alkalmas. Konkrét ajánlatunkról érdeklődjön az info@madachtrade.hu emailcímen, vagy a 268-1900 telefonszámon.

Mélygarázs, vendégparkoló, autómosó

A 3 szintes mélygarázs elegendő helyet biztosít a bérlők számára, a vendégek részére kialakított parkoló részben a bérlők látogatói találnak kényelmes és biztonságos parkolási lehetőséget. A mélygarázsban kézi autómosó működik.

Biztonsági szolgálat

A 24 órás biztonsági szolgálat az épület folyamatos, biztonságos üzemelését biztosítja. Telefon: 268-1949 | Weboldal: red-scorpions.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére

Madách Trade Center Bt.
1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.

Telefon: +36 1 268 1900 | Fax: +36 1 269 6684
E-mail: info@madachtrade.hu
Az oldalon szereplő információk, képek
és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768
Grafika és kivitelezés: Civertan Grafikai Stúdió